dc.contributor.author | TÜTEM, Esma | |
dc.contributor.author | SÖZGEN BAŞKAN, Kevser | |
dc.contributor.author | APAK, Mustafa Reşat | |
dc.contributor.author | Kökyar, Nagihan | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T11:21:47Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T11:21:47Z | |
dc.identifier.citation | Kökyar N., TÜTEM E., SÖZGEN BAŞKAN K., APAK M. R. , "Portakal Suyu Atıklarının Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik İçerikleri Açısından Değerlendirilmesi", 6. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2012, ss.247 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_71f66ae5-b003-4786-8d1f-698ba930d435 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/78444 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Kimya | |
dc.subject | Temel Bilimler (SCI) | |
dc.title | Portakal Suyu Atıklarının Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik İçerikleri Açısından Değerlendirilmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 301343 | |