dc.contributor.author | Dülger, Dilek | |
dc.contributor.author | AKSU, Filiz | |
dc.contributor.author | Varlık, Candan | |
dc.contributor.author | Uran, Harun | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T11:13:36Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T11:13:36Z | |
dc.identifier.citation | AKSU F., Uran H., Dülger D., Varlık C., "İstanbul’da Satışa Sunulan Ambalajlı Bal Örneklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma", 4.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, ss.113-114 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_713aca01-c498-4b26-8340-02eb5487e3c4 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/78012 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | İstanbul’da Satışa Sunulan Ambalajlı Bal Örneklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Aydın Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 453438 | |