Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇETİN, Ömer
dc.contributor.authorKOÇAK, Ömür
dc.contributor.authorDÜMEN, EMEK
dc.contributor.authorBiçer, Halis
dc.date.accessioned2021-03-04T10:18:16Z
dc.date.available2021-03-04T10:18:16Z
dc.identifier.citationÇETİN Ö., DÜMEN E., KOÇAK Ö., Biçer H., "Ratio of Meat Preparates to Carcass in Cattle Slaughtered in Istanbul", Veterinarski Glasnik, cilt.61, ss.229-240, 2007
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_6c7b2cbb-5856-4e4b-be6e-9e5e1fb8df02
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/74987
dc.identifier.urihttp://www.doiserbia.nb.rs/img/doi/0350-2457/2007/0350-24570704229C.pdf
dc.language.isoeng
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.titleRatio of Meat Preparates to Carcass in Cattle Slaughtered in Istanbul
dc.typeMakale
dc.relation.journalVeterinarski Glasnik
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.identifier.volume61
dc.identifier.startpage229
dc.identifier.endpage240
dc.contributor.firstauthorID708146


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster