Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBilal, T.
dc.contributor.authorKeser, Onur
dc.date.accessioned2021-03-04T10:14:59Z
dc.date.available2021-03-04T10:14:59Z
dc.identifier.citationKeser O., Bilal T., "EFFECT OF DIFFERENT DIETARY CRUDE PROTEIN LEVELS ON PERFORMANCE, N DIGESTIBILITY AND SOME BLOOD PARAMETERS IN KIVIRCIK LAMBS", ACTA VETERINARIA-BEOGRAD, cilt.58, ss.487-498, 2008
dc.identifier.issn0567-8315
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_6c32c3b2-e08b-449d-8434-1f5a7578b240
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/74814
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.2298/avb0806487k
dc.description.abstractIn this study, 45 weaned Kivircik male lambs with an average initial body weight [BW] of 26.23 kg were randomly assigned to five experimental groups (G(10), G(12), G(14), G(16), G(18)) fed 10, 12, 14, 16, 18 % crude protein (CP), respectively.
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectVeteriner Bilimleri
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectBitki ve Hayvan Bilimleri
dc.subjectVETERİNERLİK BİLİMLERİ
dc.titleEFFECT OF DIFFERENT DIETARY CRUDE PROTEIN LEVELS ON PERFORMANCE, N DIGESTIBILITY AND SOME BLOOD PARAMETERS IN KIVIRCIK LAMBS
dc.typeMakale
dc.relation.journalACTA VETERINARIA-BEOGRAD
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume58
dc.identifier.startpage487
dc.identifier.endpage498
dc.contributor.firstauthorID75056


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster