Show simple item record

dc.contributor.authorCOŞKUN, YASEMİN
dc.contributor.authorHAKAN, MEHMET TOLGAHAN
dc.contributor.authorSAVAŞKAN, ÇİĞDEM
dc.contributor.authorDEMİRCİ, TUNHAN
dc.contributor.authorDURAN, RAĞBET EZGİ
dc.date.accessioned2021-03-04T09:54:05Z
dc.date.available2021-03-04T09:54:05Z
dc.identifier.citationDURAN R. E. , COŞKUN Y., SAVAŞKAN Ç., HAKAN M. T. , DEMİRCİ T., "Tuzlu KOşulların Makarnalık Buğday bitkisinde Bazı Kantitatif ve Kalitatif Karakterlere Etkisi", 20. Ulusal Biyoloji Kongresi, Denizli, Türkiye, 21 - 25 Haziran 2010, ss.1
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_6a87d614-6ee9-445d-b954-4a49fa18ee31
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/73713
dc.language.isotur
dc.subjectZootekni ve Hayvan Besleme
dc.subjectYemler ve Hayvan Besleme
dc.subjectTek Midelilerin Beslenmesi
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectZiraat
dc.subjectBiyoloji ve Biyokimya
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleTuzlu KOşulların Makarnalık Buğday bitkisinde Bazı Kantitatif ve Kalitatif Karakterlere Etkisi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentSüleyman Demirel Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID407121


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record