Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorHAMPİKYAN, HAMPARSUN
dc.contributor.authorÇOLAK, HİLAL
dc.date.accessioned2021-03-04T09:52:29Z
dc.date.available2021-03-04T09:52:29Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.citationÇOLAK H., HAMPİKYAN H., "Dioksinler: Gıdalara bulaşma kaynakları ve sağlık açısından getirdiği riskler", Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi Dergisi, cilt.5, sa.1, ss.52-57, 2004
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_6a5e83cf-b424-43e6-a55c-ce0c1f77417f
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/73613
dc.language.isotur
dc.titleDioksinler: Gıdalara bulaşma kaynakları ve sağlık açısından getirdiği riskler
dc.typeMakale
dc.relation.journalGıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi Dergisi
dc.contributor.departmentBeykent Üniversitesi , ,
dc.identifier.volume5
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage52
dc.identifier.endpage57
dc.contributor.firstauthorID660762


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster