dc.contributor.author | HAMPİKYAN, HAMPARSUN | |
dc.contributor.author | ÇOLAK, HİLAL | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T09:52:29Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T09:52:29Z | |
dc.date.issued | 2004 | |
dc.identifier.citation | ÇOLAK H., HAMPİKYAN H., "Dioksinler: Gıdalara bulaşma kaynakları ve sağlık açısından getirdiği riskler", Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi Dergisi, cilt.5, sa.1, ss.52-57, 2004 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_6a5e83cf-b424-43e6-a55c-ce0c1f77417f | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/73613 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Dioksinler: Gıdalara bulaşma kaynakları ve sağlık açısından getirdiği riskler | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi Dergisi | |
dc.contributor.department | Beykent Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 5 | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 52 | |
dc.identifier.endpage | 57 | |
dc.contributor.firstauthorID | 660762 | |