dc.contributor.author | ŞİŞİK, Leyla | |
dc.contributor.author | KIZILIRMAK, İsmail | |
dc.contributor.author | OFLUOĞLU, Merve | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T09:46:50Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T09:46:50Z | |
dc.identifier.citation | KIZILIRMAK İ., OFLUOĞLU M., ŞİŞİK L., "Türkiye’de Uygulanan Gastronomi Turları Rotalarının Web Tabanlı Analizi ve Değerlendirmesi", 4.DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2015, ss.21-32 | |
dc.identifier.other | av_69dbcb9c-1cc5-4aa6-aeb6-0b32713db176 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/73309 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | Sosyal Bilimler Genel | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.title | Türkiye’de Uygulanan Gastronomi Turları Rotalarının Web Tabanlı Analizi ve Değerlendirmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 466804 | |