dc.contributor.author | GÜN, Hüseyin | |
dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.contributor.author | UĞUR, Muammer | |
dc.contributor.author | ÇİFTÇİOĞLU, Gürhan | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T09:01:21Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T09:01:21Z | |
dc.identifier.citation | ÇİFTÇİOĞLU G., GÜN H., AKSU H., UĞUR M., "Soğuk muhafaza altında depolanan sardalyaların mikrobiyolojik raf ömrü üzerine bir araştırma. (A study of microbiological shelf-life of sardines which are storaged under refrigerated temperatures)", Pendik Vet.Mikrobiyol.Derg., cilt.25, ss.89-99, 1994 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_664c9199-1fed-404b-8a4d-60517e55fbeb | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/71051 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Soğuk muhafaza altında depolanan sardalyaların mikrobiyolojik raf ömrü üzerine bir araştırma. (A study of microbiological shelf-life of sardines which are storaged under refrigerated temperatures) | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Pendik Vet.Mikrobiyol.Derg. | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 25 | |
dc.identifier.startpage | 89 | |
dc.identifier.endpage | 99 | |
dc.contributor.firstauthorID | 611951 | |