dc.contributor.author | AKAR, ŞEVKET KAMIL | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T08:53:48Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T08:53:48Z | |
dc.date.issued | 2003 | |
dc.identifier.citation | AKAR Ş. K. , "Tez Tanıtım; İstanbul’un Et ihtiyacının sağlanması: Ondalık Ağnam Uygulaması (1783-1858), İ.Ü., SBE, İstanbul 1997", Türkiye Araştırmaları Literatür Dergisi (Türk İktisat Tarhi), cilt.1, sa.1, ss.465-466, 2003 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_6592efd0-ac71-48c7-9e83-f277990ca6f3 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/70612 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.subject | Sosyal Bilimler Genel | |
dc.title | Tez Tanıtım; İstanbul’un Et ihtiyacının sağlanması: Ondalık Ağnam Uygulaması (1783-1858), İ.Ü., SBE, İstanbul 1997 | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Türkiye Araştırmaları Literatür Dergisi (Türk İktisat Tarhi) | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , İktisat Fakültesi , İktisat Bölümü | |
dc.identifier.volume | 1 | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 465 | |
dc.identifier.endpage | 466 | |
dc.contributor.firstauthorID | 591789 | |