Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇOLAK, Hilal
dc.contributor.authorHampikyan, Hamparsun
dc.contributor.authorÇETİN, Ömer
dc.contributor.authorBİNGÖL, Enver Barış
dc.contributor.authorAKKAYA, Esra
dc.date.accessioned2021-03-04T08:51:14Z
dc.date.available2021-03-04T08:51:14Z
dc.identifier.citationÇOLAK H., AKKAYA E., ÇETİN Ö., Hampikyan H., BİNGÖL E. B. , "EVALUATION OF THE QUALITY PARAMETERS IN TURKISH TYPE CHEESES", 6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 18 - 19 Mart 2017, ss.55
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_655b5abc-2eb6-4877-a269-e80155da7263
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/70480
dc.language.isoeng
dc.titleEVALUATION OF THE QUALITY PARAMETERS IN TURKISH TYPE CHEESES
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentBeykent Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID465580


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster