dc.contributor.author | SARI, Hatice Nil | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T08:45:14Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T08:45:14Z | |
dc.identifier.citation | SARI H. N. , "Osmanlı Sarayında Yemeklerin Mevsimlere Göre Düzenlenmesi ve Devrin Tababetiyle Alakası", Türk Mutfağı Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 31 Ekim - 01 Kasım 1981, ss.245-257 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_64d9052e-fa4a-4bf9-baab-fb3f23e48976 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/70149 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.title | Osmanlı Sarayında Yemeklerin Mevsimlere Göre Düzenlenmesi ve Devrin Tababetiyle Alakası | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 295244 | |