Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorSARI, Hatice Nil
dc.date.accessioned2021-03-04T08:45:14Z
dc.date.available2021-03-04T08:45:14Z
dc.identifier.citationSARI H. N. , "Osmanlı Sarayında Yemeklerin Mevsimlere Göre Düzenlenmesi ve Devrin Tababetiyle Alakası", Türk Mutfağı Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 31 Ekim - 01 Kasım 1981, ss.245-257
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_64d9052e-fa4a-4bf9-baab-fb3f23e48976
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/70149
dc.language.isotur
dc.titleOsmanlı Sarayında Yemeklerin Mevsimlere Göre Düzenlenmesi ve Devrin Tababetiyle Alakası
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID295244


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster