dc.contributor.author | SAMASTI, Mustafa | |
dc.date.accessioned | 2021-03-02T20:21:11Z | |
dc.date.available | 2021-03-02T20:21:11Z | |
dc.identifier.citation | SAMASTI M., Süt ve ürünleriyle ilgili sağlık sorunları, "İstanbulda süt ve yoğurt sorunu", Ekrem Kadri Unat, Editör, İstanbul Bulaşıcı Hastalıklarla Savaş Derneği, İstanbul, ss.66-79, 1990 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_018b5bb0-4204-443c-8be0-1852f69c1608 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/7005 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.publisher | İstanbul Bulaşıcı Hastalıklarla Savaş Derneği | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | İstanbulda süt ve yoğurt sorunu | |
dc.type | Kitapta Bölüm | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 288817 | |