dc.contributor.author | YILMAZ, Orhan | |
dc.contributor.author | ÜSTÜNER KELEŞ, OYA | |
dc.contributor.author | AKSOY, Abdurrahman | |
dc.contributor.author | YILDIRIM, MURAT | |
dc.contributor.author | DAĞOĞLU, Gürdal | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T08:42:47Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T08:42:47Z | |
dc.date.issued | 1995 | |
dc.identifier.citation | DAĞOĞLU G., ÜSTÜNER KELEŞ O., YILDIRIM M., YILMAZ O., AKSOY A., "Van ve İstanbul piyasasında tüketime sunulan bazı et ürünlerinde şekillenen nitrozamin türevlerinin araştırılması", İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.21, sa.2, ss.318-326, 1995 | |
dc.identifier.issn | 0250-2836 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_64a3d2df-a6d4-4326-a8e6-978a131b9e87 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/70031 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Meslek Bilimleri | |
dc.subject | Eczacılık | |
dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
dc.subject | Farmakoloji ve Toksikoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Van ve İstanbul piyasasında tüketime sunulan bazı et ürünlerinde şekillenen nitrozamin türevlerinin araştırılması | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ | |
dc.contributor.department | Fırat Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 21 | |
dc.identifier.issue | 2 | |
dc.identifier.startpage | 318 | |
dc.identifier.endpage | 326 | |
dc.contributor.firstauthorID | 355171 | |