dc.contributor.author | Ay, Mustafa | |
dc.contributor.author | TURGUT KARA, Neslihan | |
dc.contributor.author | Karagöz, Ali | |
dc.contributor.author | ARI, Şule | |
dc.contributor.author | Ertan, Haluk | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T08:37:29Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T08:37:29Z | |
dc.identifier.citation | Ertan H., ARI Ş., TURGUT KARA N., Ay M., Karagöz A., "Nasıl azaltırız ve kendimizi koruruz? Gıdalardaki sinsi tehlike: Akrilamid", Teknik Rapor, ss.8-9, 2017 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_6434008b-cac5-4942-a02b-eacf84409661 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/69738 | |
dc.identifier.uri | http://www.herkesebilimteknoloji.com/ | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Moleküler Biyoloji ve Genetik | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Moleküler Biyoloji ve Genetik | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Nasıl azaltırız ve kendimizi koruruz? Gıdalardaki sinsi tehlike: Akrilamid | |
dc.type | Diğer Yayınlar | |
dc.contributor.department | , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 427376 | |