Determination of E. coli O157 in raw and cooked Doner kebabs by using IMS technique
dc.contributor.author | ÇİFTÇİOĞLU, GÜRHAN RAİF | |
dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.contributor.author | ÖZGEN ARUN, ÖZGE | |
dc.contributor.author | AYDIN, ALI | |
dc.contributor.author | Vural, Aydın | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T08:28:49Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T08:28:49Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.citation | ÖZGEN ARUN Ö., AYDIN A., Vural A., ÇİFTÇİOĞLU G. R. , AKSU H., "Determination of E. coli O157 in raw and cooked Doner kebabs by using IMS technique", Medycyna Wet, cilt.63, sa.10, ss.1181-1183, 2007 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_6381597d-e106-4395-a185-7668d8e109c5 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/69274 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Determination of E. coli O157 in raw and cooked Doner kebabs by using IMS technique | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Medycyna Wet | |
dc.contributor.department | Dicle Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 63 | |
dc.identifier.issue | 10 | |
dc.identifier.startpage | 1181 | |
dc.identifier.endpage | 1183 | |
dc.contributor.firstauthorID | 434676 |
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
-
Makale [92796]