Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAkçay, Selin
dc.contributor.authorUlusoy, Şafak
dc.contributor.authorYeşiltaş, Murat
dc.contributor.authorErkan Özden, Nuray
dc.contributor.authorDursun, Seda
dc.date.accessioned2021-03-04T08:14:09Z
dc.date.available2021-03-04T08:14:09Z
dc.identifier.citationErkan Özden N., Dursun S., Ulusoy Ş., Akçay S., Yeşiltaş M., "Effect of Different Protein-Based Edible Coating Films on Quality and Shelf life of Refrigerated Sea Bass (Dicentrarchus labrax)", International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, ss.447
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_62414b92-a916-4c1c-b2ff-ca5f46807145
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/68438
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleEffect of Different Protein-Based Edible Coating Films on Quality and Shelf life of Refrigerated Sea Bass (Dicentrarchus labrax)
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentBitlis Eren Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID784068


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster