Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorŞENGÖR, Gülgün Fatma Ünal
dc.contributor.authorCEYLAN, Zafer
dc.contributor.authorYILMAZ, MUSTAFA TAHSIN
dc.date.accessioned2021-03-04T08:10:17Z
dc.date.available2021-03-04T08:10:17Z
dc.identifier.citationCEYLAN Z., ŞENGÖR G. F. Ü. , YILMAZ M. T. , "Importance of nanoparticles and nanofibers on fish quality", 2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.40
dc.identifier.otherav_61eefcf6-aeed-476f-bf27-a4ea73ce053e
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/68227
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleImportance of nanoparticles and nanofibers on fish quality
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentYıldız Teknik Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID451187


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster