Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorArısan-Ataç, İnci
dc.contributor.authorYANARDAĞ, Refiye
dc.contributor.authorPeksel, Ayşegül
dc.date.accessioned2021-03-04T08:09:40Z
dc.date.available2021-03-04T08:09:40Z
dc.identifier.citationPeksel A., Arısan-Ataç İ., YANARDAĞ R., "Çeşitli sebze, meyve ve kuru gıdalardaki kitinaz aktivitesi", XVII. Ulusal Kimya Kongresi, İstanbul, Türkiye, 8 - 11 Eylül 2003, ss.299
dc.identifier.otherav_61d90be7-be25-43b3-ab65-6c627ff7e7eb
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/68185
dc.language.isotur
dc.subjectZootekni ve Hayvan Besleme
dc.subjectYemler ve Hayvan Besleme
dc.subjectTek Midelilerin Beslenmesi
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectZiraat
dc.subjectBiyoloji ve Biyokimya
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.titleÇeşitli sebze, meyve ve kuru gıdalardaki kitinaz aktivitesi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentYıldız Teknik Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID305175


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster