dc.contributor.author | Arısan-Ataç, İnci | |
dc.contributor.author | YANARDAĞ, Refiye | |
dc.contributor.author | Peksel, Ayşegül | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T08:09:40Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T08:09:40Z | |
dc.identifier.citation | Peksel A., Arısan-Ataç İ., YANARDAĞ R., "Çeşitli sebze, meyve ve kuru gıdalardaki kitinaz aktivitesi", XVII. Ulusal Kimya Kongresi, İstanbul, Türkiye, 8 - 11 Eylül 2003, ss.299 | |
dc.identifier.other | av_61d90be7-be25-43b3-ab65-6c627ff7e7eb | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/68185 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Zootekni ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Yemler ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Tek Midelilerin Beslenmesi | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Ziraat | |
dc.subject | Biyoloji ve Biyokimya | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Çeşitli sebze, meyve ve kuru gıdalardaki kitinaz aktivitesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Yıldız Teknik Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 305175 | |