dc.contributor.author | ERKAN, Mehmet Emin | |
dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T08:02:46Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T08:02:46Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.citation | ERKAN M. E. , AKSU H., "Modifiye atmosfer paketleme tekniğinin dilimlenmiş taze kaşar peynirinin mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi. (Effects on microbiological and sensorical properties of modified atmosphere packaging in sliced kashar cheese).", İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.32, sa.1, ss.57-68, 2006 | |
dc.identifier.issn | 0250-2836 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_614148c0-26a0-4bcf-b9d0-c8fd7af97d5c | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/67821 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.title | Modifiye atmosfer paketleme tekniğinin dilimlenmiş taze kaşar peynirinin mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi. (Effects on microbiological and sensorical properties of modified atmosphere packaging in sliced kashar cheese). | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ | |
dc.contributor.department | Dicle Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 32 | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 57 | |
dc.identifier.endpage | 68 | |
dc.contributor.firstauthorID | 612137 | |