Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDoğruyol, Hande
dc.contributor.authorTosun, Şehnaz Yasemin
dc.contributor.authorÜçok Alakavuk, Didem
dc.contributor.authorUlusoy, Şafak
dc.date.accessioned2021-03-04T07:47:57Z
dc.date.available2021-03-04T07:47:57Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationUlusoy Ş., Doğruyol H., Üçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y. , "Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi", GIDA, cilt.42, sa.4, ss.339-347, 2017
dc.identifier.issn1300-3070
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_5fe99841-a4d9-4a77-a1d1-dab8f0d3f166
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/66973
dc.language.isoeng
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.titleMonosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
dc.typeMakale
dc.relation.journalGIDA
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.identifier.volume42
dc.identifier.issue4
dc.identifier.startpage339
dc.identifier.endpage347
dc.contributor.firstauthorID2214527


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster