dc.contributor.author | Doğruyol, Hande | |
dc.contributor.author | Tosun, Şehnaz Yasemin | |
dc.contributor.author | Üçok Alakavuk, Didem | |
dc.contributor.author | Ulusoy, Şafak | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T07:47:57Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T07:47:57Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Ulusoy Ş., Doğruyol H., Üçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y. , "Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi", GIDA, cilt.42, sa.4, ss.339-347, 2017 | |
dc.identifier.issn | 1300-3070 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_5fe99841-a4d9-4a77-a1d1-dab8f0d3f166 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/66973 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.title | Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | GIDA | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.identifier.volume | 42 | |
dc.identifier.issue | 4 | |
dc.identifier.startpage | 339 | |
dc.identifier.endpage | 347 | |
dc.contributor.firstauthorID | 2214527 | |