dc.contributor.author | Taşpınar, Oğuz | |
dc.contributor.author | DEMİRKOL, Şehnaz | |
dc.date.accessioned | 2021-03-04T07:37:09Z | |
dc.date.available | 2021-03-04T07:37:09Z | |
dc.identifier.citation | DEMİRKOL Ş., Taşpınar O., "Türk Mutfağı Örgütsel Yapısının Günümüzde Yeri ve Önemi", III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2014, ss.1214-1227 | |
dc.identifier.other | av_5f2c75d9-c34e-4501-a634-3a54b89c38f0 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/66506 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sosyal ve Beşeri Bilimler | |
dc.subject | İşletme | |
dc.subject | Ekonomi ve İş | |
dc.subject | Sosyal Bilimler (SOC) | |
dc.title | Türk Mutfağı Örgütsel Yapısının Günümüzde Yeri ve Önemi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 345990 | |