Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorTosun, Şehnaz Yasemin
dc.contributor.authorDoğruyol, Hande
dc.contributor.authorUlusoy, Şafak
dc.contributor.authorÜçok Alakavuk, Didem
dc.date.accessioned2021-03-03T21:15:15Z
dc.date.available2021-03-03T21:15:15Z
dc.identifier.citationTosun Ş. Y. , Üçok Alakavuk D., Ulusoy Ş., Doğruyol H., "Levrek Balığının Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Balzamik Sirke, Limon ve Domates Suyunun Etkisi", 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 Eylül - 26 Ekim 2019, ss.47
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_5e33105b-0b74-4722-a5f4-946b0d7ad136
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/65892
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleLevrek Balığının Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Balzamik Sirke, Limon ve Domates Suyunun Etkisi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.contributor.firstauthorID838234


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster