Show simple item record

dc.contributor.authorTosun, Şehnaz Yasemin
dc.contributor.authorDoğruyol, Hande
dc.contributor.authorUlusoy, Şafak
dc.contributor.authorÜçok Alakavuk, Didem
dc.date.accessioned2021-03-03T21:15:15Z
dc.date.available2021-03-03T21:15:15Z
dc.identifier.citationTosun Ş. Y. , Üçok Alakavuk D., Ulusoy Ş., Doğruyol H., "Levrek Balığının Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Balzamik Sirke, Limon ve Domates Suyunun Etkisi", 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 Eylül - 26 Ekim 2019, ss.47
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_5e33105b-0b74-4722-a5f4-946b0d7ad136
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/65892
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleLevrek Balığının Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Balzamik Sirke, Limon ve Domates Suyunun Etkisi
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.contributor.firstauthorID838234


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record