dc.contributor.author | Tosun, Şehnaz Yasemin | |
dc.contributor.author | Doğruyol, Hande | |
dc.contributor.author | Ulusoy, Şafak | |
dc.contributor.author | Üçok Alakavuk, Didem | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T21:15:15Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T21:15:15Z | |
dc.identifier.citation | Tosun Ş. Y. , Üçok Alakavuk D., Ulusoy Ş., Doğruyol H., "Levrek Balığının Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Balzamik Sirke, Limon ve Domates Suyunun Etkisi", 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 Eylül - 26 Ekim 2019, ss.47 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_5e33105b-0b74-4722-a5f4-946b0d7ad136 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/65892 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Levrek Balığının Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Balzamik Sirke, Limon ve Domates Suyunun Etkisi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 838234 | |