Yüksek oksijen konsantrasyonlarıyla modifiye atmosfer paketlemenin Tekirdağ köftelerinin mikrobiyolojik kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi”.
dc.contributor.author | HAMPİKYAN, HAMPARSUN | |
dc.contributor.author | KAHRAMAN, TOLGA | |
dc.contributor.author | BİNGÖL, ENVER BARIŞ | |
dc.contributor.author | ÇOLAK ÜZÜM, HİLAL | |
dc.contributor.author | ÇETİN, ÖMER | |
dc.contributor.author | ERGÜN, ÖZER | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T21:13:18Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T21:13:18Z | |
dc.identifier.citation | BİNGÖL E. B. , ÇOLAK ÜZÜM H., ÇETİN Ö., KAHRAMAN T., HAMPİKYAN H., ERGÜN Ö., "Yüksek oksijen konsantrasyonlarıyla modifiye atmosfer paketlemenin Tekirdağ köftelerinin mikrobiyolojik kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi”.", Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, ss.449-450 | |
dc.identifier.other | av_5e007c4d-4a36-4f9f-843d-8f3ece4ff32f | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/65762 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.title | Yüksek oksijen konsantrasyonlarıyla modifiye atmosfer paketlemenin Tekirdağ köftelerinin mikrobiyolojik kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi”. | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Beykent Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 668851 |
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
-
Bildiri [64839]