Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorHAMPİKYAN, HAMPARSUN
dc.contributor.authorKAHRAMAN, TOLGA
dc.contributor.authorBİNGÖL, ENVER BARIŞ
dc.contributor.authorÇOLAK ÜZÜM, HİLAL
dc.contributor.authorÇETİN, ÖMER
dc.contributor.authorERGÜN, ÖZER
dc.date.accessioned2021-03-03T21:13:18Z
dc.date.available2021-03-03T21:13:18Z
dc.identifier.citationBİNGÖL E. B. , ÇOLAK ÜZÜM H., ÇETİN Ö., KAHRAMAN T., HAMPİKYAN H., ERGÜN Ö., "Yüksek oksijen konsantrasyonlarıyla modifiye atmosfer paketlemenin Tekirdağ köftelerinin mikrobiyolojik kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi”.", Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, ss.449-450
dc.identifier.otherav_5e007c4d-4a36-4f9f-843d-8f3ece4ff32f
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/65762
dc.language.isotur
dc.subjectTemel Bilimler
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.subjectMikrobiyoloji
dc.subjectYaşam Bilimleri
dc.titleYüksek oksijen konsantrasyonlarıyla modifiye atmosfer paketlemenin Tekirdağ köftelerinin mikrobiyolojik kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi”.
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentBeykent Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID668851


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster