Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA
dc.contributor.authorErgeç, Sevilsen Akkuş
dc.date.accessioned2021-03-03T21:10:25Z
dc.date.available2021-03-03T21:10:25Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.citationŞENGÖR G. F. , Ergeç S. A. , "Taze-İşlenmiş Su Ürünlerinin Karakteristik Uçucu Lezzet Bileşenleri", Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi, cilt.5, sa.1, ss.33-47, 2004
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_5dca6244-828e-433b-b3a2-9ded50798b2e
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/65631
dc.language.isotur
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.titleTaze-İşlenmiş Su Ürünlerinin Karakteristik Uçucu Lezzet Bileşenleri
dc.typeMakale
dc.relation.journalAnadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.identifier.volume5
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage33
dc.identifier.endpage47
dc.contributor.firstauthorID450901


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster