dc.contributor.author | ŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA | |
dc.contributor.author | Ergeç, Sevilsen Akkuş | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T21:10:25Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T21:10:25Z | |
dc.date.issued | 2004 | |
dc.identifier.citation | ŞENGÖR G. F. , Ergeç S. A. , "Taze-İşlenmiş Su Ürünlerinin Karakteristik Uçucu Lezzet Bileşenleri", Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi, cilt.5, sa.1, ss.33-47, 2004 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_5dca6244-828e-433b-b3a2-9ded50798b2e | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/65631 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.title | Taze-İşlenmiş Su Ürünlerinin Karakteristik Uçucu Lezzet Bileşenleri | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi | |
dc.contributor.department | Diğer Kurumlar , , | |
dc.identifier.volume | 5 | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 33 | |
dc.identifier.endpage | 47 | |
dc.contributor.firstauthorID | 450901 | |