Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAYDIN, SEVAL
dc.date.accessioned2021-03-03T21:05:27Z
dc.date.available2021-03-03T21:05:27Z
dc.identifier.citationAYDIN S., ". Evaluation of tomatoe juice supplementation on rat plasma and lipid peroxidation levels induced by carbon tetrachloride in vivo", 12th International Conferance on Advances in Prostoglandin ,Leukotriene and other. Bioactive Lipid Research Basic Science and Clinical Applications,, Türkiye, 1 - 04 Şubat 2002, ss.119
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_5d58507d-410b-4a58-91ae-2e74f74d12f2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/65367
dc.language.isoeng
dc.subjectZootekni ve Hayvan Besleme
dc.subjectYemler ve Hayvan Besleme
dc.subjectTek Midelilerin Beslenmesi
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectZiraat
dc.subjectBiyoloji ve Biyokimya
dc.subjectYaşam Bilimleri (LIFE)
dc.title. Evaluation of tomatoe juice supplementation on rat plasma and lipid peroxidation levels induced by carbon tetrachloride in vivo
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID463742


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster