dc.contributor.author | TAN, Nur | |
dc.contributor.author | YAZICI TÜTÜNİŞ, Seçil | |
dc.contributor.author | MİSKİ, Mahmud | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T20:59:53Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T20:59:53Z | |
dc.identifier.citation | YAZICI TÜTÜNİŞ S., TAN N., MİSKİ M., "Chemical Composition of Prangos hulusii", 9 th Joint Natural Products Conference 2016, Copenhag, Danimarka, 24 - 27 Temmuz 2016, ss.451 | |
dc.identifier.other | av_5ce22ba2-b8e2-4449-80df-38a9bb15376d | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/65079 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Bitki ve Hayvan Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Chemical Composition of Prangos hulusii | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Eczacılık Fakültesi , Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 435772 | |