dc.contributor.author | S, Saglik | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T20:59:44Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T20:59:44Z | |
dc.identifier.citation | S S., "Ülkemizde Tüketilen Bazı Deniz Ürünlerinin Yağ Asidi Kompozisyonları", IX. Kimya ve Kimya Mühendisliği Sempozyumu,, Trabzon, Türkiye, 20 - 24 Eylül 1993, ss.591 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_5cdcbb22-6048-4512-b39e-0fb1beaeaa42 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/65069 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Kimya | |
dc.subject | Temel Bilimler (SCI) | |
dc.title | Ülkemizde Tüketilen Bazı Deniz Ürünlerinin Yağ Asidi Kompozisyonları | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Eczacılık Fakültesi , Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 471302 | |