Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKARAARSLAN, Ahmet
dc.contributor.authorPETROVAS, Georgios
dc.contributor.authorAKKAYA, Esra
dc.contributor.authorKAHRAMAN, Tolga
dc.date.accessioned2021-03-03T20:55:21Z
dc.date.available2021-03-03T20:55:21Z
dc.identifier.citationKARAARSLAN A., PETROVAS G., AKKAYA E., KAHRAMAN T., "Home Produced Hellim Cheese and its Microbiological Control", International Scientific Conference "Veterinary Medicine in Service of People", Stara Zagora, Bulgaristan, 6 - 07 Ekim 2017
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_5c7723f7-305f-4383-a1bd-de914c8ac7ce
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/64826
dc.language.isoeng
dc.titleHome Produced Hellim Cheese and its Microbiological Control
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID389031


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster