dc.contributor.author | BAŞTUĞ, Z | |
dc.contributor.author | BAHAR , Hrisi | |
dc.contributor.author | UNAT, EK | |
dc.date.accessioned | 2021-03-02T20:10:19Z | |
dc.date.available | 2021-03-02T20:10:19Z | |
dc.date.issued | 1989 | |
dc.identifier.citation | UNAT E., BAŞTUĞ Z., BAHAR H., "Ticaretteki değişik firmaların sucuk ve salamlarında yapılan mikrobiyolojik bir araştırma", HASEKİ TIP BÜLTENİ, sa.27, ss.317-322, 1989 | |
dc.identifier.issn | 1302-0072 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_00a7dd2f-fdab-4954-a030-d6eb7bd07ad2 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/6443 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.title | Ticaretteki değişik firmaların sucuk ve salamlarında yapılan mikrobiyolojik bir araştırma | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | HASEKİ TIP BÜLTENİ | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.issue | 27 | |
dc.identifier.startpage | 317 | |
dc.identifier.endpage | 322 | |
dc.contributor.firstauthorID | 330403 | |