Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorGÜNEŞ, ERKAN
dc.contributor.authorAKOVA, ORHAN
dc.date.accessioned2021-03-03T20:27:19Z
dc.date.available2021-03-03T20:27:19Z
dc.identifier.citationAKOVA O., GÜNEŞ E., Kuruluş Yeri Seçimi, "Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar", M. Sarıışık, Ş. Çavuş ve K. Karamustafa, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.37-62, 2010
dc.identifier.otherav_5a016d31-5742-4d5e-bfcd-62829c18eb5e
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/63286
dc.language.isotur
dc.publisherDetay Yayıncılık
dc.subjectSosyal ve Beşeri Bilimler
dc.subjectSosyal Bilimler Genel
dc.subjectSosyal Bilimler (SOC)
dc.titleProfesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar
dc.typeKitapta Bölüm
dc.contributor.departmentAtatürk Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID633109


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster