dc.contributor.author | AYDIN, Ali | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T20:07:12Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T20:07:12Z | |
dc.identifier.citation | AYDIN A., "Gıda Tüketiminde Antibiyotik Dirençliliğin Önemi", TÜBA-İnsan ve Hayvan Sağlığında Akılcı Antibiyotik Kullanımı ve Antibiyotik Dirençlilik Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 03 Haziran 2016, cilt.1, sa.1, ss.36-42 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_582fb1b5-0d30-4844-b311-0c059dc44ee6 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/62115 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Meslek Bilimleri | |
dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
dc.subject | Eczacılık | |
dc.subject | Farmakoloji ve Toksikoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Gıda Tüketiminde Antibiyotik Dirençliliğin Önemi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 1 | |
dc.contributor.firstauthorID | 688910 | |