dc.contributor.author | ATILGAN, Elvan | |
dc.contributor.author | UZER, Uğur | |
dc.contributor.author | BAL, Habib | |
dc.contributor.author | BAŞÇINAR, Nimet Selda | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T20:03:50Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T20:03:50Z | |
dc.identifier.citation | BAŞÇINAR N. S. , ATILGAN E., UZER U., BAL H., "Lüfer (Pomatomus saltatrix (Linnaeus, 1766)) Balığı’nın Diyet Kompozisyonu", 19. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.138 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_57e10e08-12e9-452d-8840-211d0081e93f | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/61937 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Ziraat | |
dc.subject | Çevre / Ekoloji | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Lüfer (Pomatomus saltatrix (Linnaeus, 1766)) Balığı’nın Diyet Kompozisyonu | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Diğer Kurumlar , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 647427 | |