Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorCihan, A
dc.contributor.authorARMUTCU, FERAH
dc.contributor.authorAcun, Z
dc.contributor.authorUcan, BH
dc.contributor.authorGurel, A
dc.date.accessioned2021-03-03T19:57:33Z
dc.date.available2021-03-03T19:57:33Z
dc.identifier.citationARMUTCU F., Cihan A., Gurel A., Ucan B., Acun Z., "Kolon Anastomozu Yapılan Farelerde Enteral Beslenme Ürünlerinin Anastomoz İyileşmesine Etkileri", II. Ulusal Klinik Biyokimya Kongresi, Aydın, Türkiye, 31 Ekim - 04 Kasım 2001, ss.122
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_575577f6-6c5e-47f2-8ca9-6a8f047ed2d5
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/61600
dc.language.isotur
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.subjectTıp
dc.titleKolon Anastomozu Yapılan Farelerde Enteral Beslenme Ürünlerinin Anastomoz İyileşmesine Etkileri
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID430362


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster