dc.contributor.author | Cihan, A | |
dc.contributor.author | ARMUTCU, FERAH | |
dc.contributor.author | Acun, Z | |
dc.contributor.author | Ucan, BH | |
dc.contributor.author | Gurel, A | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T19:57:33Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T19:57:33Z | |
dc.identifier.citation | ARMUTCU F., Cihan A., Gurel A., Ucan B., Acun Z., "Kolon Anastomozu Yapılan Farelerde Enteral Beslenme Ürünlerinin Anastomoz İyileşmesine Etkileri", II. Ulusal Klinik Biyokimya Kongresi, Aydın, Türkiye, 31 Ekim - 04 Kasım 2001, ss.122 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_575577f6-6c5e-47f2-8ca9-6a8f047ed2d5 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/61600 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
dc.subject | Klinik Tıp (MED) | |
dc.subject | Tıp | |
dc.title | Kolon Anastomozu Yapılan Farelerde Enteral Beslenme Ürünlerinin Anastomoz İyileşmesine Etkileri | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 430362 | |