Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇİFTÇİOĞLU, Gürhan Raif
dc.date.accessioned2021-03-03T19:50:24Z
dc.date.available2021-03-03T19:50:24Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationÇİFTÇİOĞLU G. R. , "Üretimden Tüketime Et ve Et Ürünlerinde İzlenebilirlik", Muğla Veteriner Hekimleri Odası Dergisi, cilt.Nisan 2016, sa.2, ss.41-45, 2016
dc.identifier.otherav_56a73dce-0c7f-4b4d-be9c-499705ce7e95
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/61173
dc.identifier.urihttps://www.mugla-vho.org/muvho-dergi-2-sayi.html
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleÜretimden Tüketime Et ve Et Ürünlerinde İzlenebilirlik
dc.typeMakale
dc.relation.journalMuğla Veteriner Hekimleri Odası Dergisi
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.identifier.volumeNisan 2016
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage41
dc.identifier.endpage45
dc.contributor.firstauthorID434755


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster