dc.contributor.author | ALTUĞ, Gülşen | |
dc.contributor.author | KALKAN, SAMET | |
dc.contributor.author | ÇİFTÇİ TÜRETKEN, Pelin Saliha | |
dc.contributor.author | Gürün, Sevan | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T19:44:08Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T19:44:08Z | |
dc.identifier.citation | KALKAN S., Gürün S., ÇİFTÇİ TÜRETKEN P. S. , ALTUĞ G., "İstanbul'da Tüketime Sunulan Ambalajlı Suların Bakteriyolojik Açıdan Değerlendirilmesi", 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.58 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_562c45cf-ac4c-4cac-a01b-eeaec67869af | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/60853 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.subject | Mikrobiyoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | İstanbul'da Tüketime Sunulan Ambalajlı Suların Bakteriyolojik Açıdan Değerlendirilmesi | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 349123 | |