dc.contributor.author | ERGÜN, ÖZER | |
dc.contributor.author | SANDIKÇI ALTUNATMAZ, SEMA | |
dc.date.accessioned | 2021-03-02T19:52:33Z | |
dc.date.available | 2021-03-02T19:52:33Z | |
dc.identifier.citation | SANDIKÇI ALTUNATMAZ S., ERGÜN Ö., "Yoğurt Üretiminde Stabilizatör Maddelerin Kullanılması ve Bu Maddelerin Yoğurdun Organoleptik ve Bazı Fiziksel Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri", 2. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, ss.699 | |
dc.identifier.other | av_7d9fff34-8de2-400a-9f71-7513080a197f | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/6007 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Yoğurt Üretiminde Stabilizatör Maddelerin Kullanılması ve Bu Maddelerin Yoğurdun Organoleptik ve Bazı Fiziksel Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , , | |
dc.contributor.firstauthorID | 697032 | |