Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorERGÜN, ÖZER
dc.contributor.authorSANDIKÇI ALTUNATMAZ, SEMA
dc.date.accessioned2021-03-02T19:52:33Z
dc.date.available2021-03-02T19:52:33Z
dc.identifier.citationSANDIKÇI ALTUNATMAZ S., ERGÜN Ö., "Yoğurt Üretiminde Stabilizatör Maddelerin Kullanılması ve Bu Maddelerin Yoğurdun Organoleptik ve Bazı Fiziksel Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri", 2. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, ss.699
dc.identifier.otherav_7d9fff34-8de2-400a-9f71-7513080a197f
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/6007
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleYoğurt Üretiminde Stabilizatör Maddelerin Kullanılması ve Bu Maddelerin Yoğurdun Organoleptik ve Bazı Fiziksel Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID697032


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster