Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBEKDEŞER, Burcu
dc.contributor.authorDEMİRCİ ÇEKİÇ, Sema
dc.contributor.authorARDA, Ayşem
dc.contributor.authorBENER, MUSTAFA
dc.contributor.authorÖNEM, Ayşe Nur
dc.contributor.authorÇELİK, Saliha Esin
dc.contributor.authorÖZYÜREK, Mustafa
dc.contributor.authorHızal Yücesoy, Jülide
dc.contributor.authorAPAK, Mustafa Reşat
dc.contributor.authorGÜÇLÜ, Kubilay
dc.date.accessioned2021-03-03T18:52:45Z
dc.date.available2021-03-03T18:52:45Z
dc.identifier.citationAPAK M. R. , DEMİRCİ ÇEKİÇ S., ÇELİK S. E. , BEKDEŞER B., BENER M., ÖZYÜREK M., GÜÇLÜ K., Hızal Yücesoy J., ÖNEM A. N. , ARDA A., "Recent Developments in the CUPRAC Antioxidant Assay Applied to Food Antioxidants", EuroFoodChem XIX Conference, Budapeşte, Macaristan, 4 - 06 Ekim 2017, ss.105
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_5181c575-f0a1-467e-be2e-995ebeae3f36
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/57949
dc.language.isoeng
dc.subjectTemel Bilimler (SCI)
dc.subjectKimya
dc.subjectTemel Bilimler
dc.titleRecent Developments in the CUPRAC Antioxidant Assay Applied to Food Antioxidants
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , ,
dc.contributor.firstauthorID303559


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster