dc.contributor.author | ERYILMAZ PEHLİVAN, Fadime | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T18:51:56Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T18:51:56Z | |
dc.identifier.citation | ERYILMAZ PEHLİVAN F., Bakır Uygulanan Mısır Bitkisinde Antioksidan Aktivitelerin İncelenmesi, Lap Lambert Academic Publishing, Balti, 2017 | |
dc.identifier.other | av_516d4fd8-8d31-46e0-8df5-5839ec8de283 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/57893 | |
dc.identifier.uri | https://www.amazon.com/Uygulanan-Bitkisinde-Antioksidan-Aktivitelerin-%C4%B0ncelenmesi/dp/3330080809 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.publisher | Lap Lambert Academic Publishing | |
dc.subject | Tek Midelilerin Beslenmesi | |
dc.subject | Ziraat | |
dc.subject | Zootekni ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Yemler ve Hayvan Besleme | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Biyoloji ve Biyokimya | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.title | Bakır Uygulanan Mısır Bitkisinde Antioksidan Aktivitelerin İncelenmesi | |
dc.type | Kitap | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Fen Fakültesi , Biyoloji | |
dc.contributor.firstauthorID | 690725 | |