Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorHulet, R.M
dc.contributor.authorPEKEL, AHMET YAVUZ
dc.contributor.authorCravener, T.L
dc.contributor.authorHayes, E.
dc.contributor.authorPatterson, Paul
dc.date.accessioned2021-03-03T18:37:59Z
dc.date.available2021-03-03T18:37:59Z
dc.identifier.citationPatterson P., Hulet R., Cravener T., PEKEL A. Y. , Hayes E., "Dietary camelina meal for broiler chickens: 2. Thigh meat fatty acid profile and sensory evaluation", 2010 Joint Annual Meeting, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2010, cilt.89, ss.493-494
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_50208fba-8bf7-40bf-bb7f-015957d701e5
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/57077
dc.identifier.urihttp://www.jtmtg.org/2010/abstracts/0493.pdf
dc.language.isoeng
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.titleDietary camelina meal for broiler chickens: 2. Thigh meat fatty acid profile and sensory evaluation
dc.typeBildiri
dc.contributor.department, ,
dc.identifier.volume89
dc.contributor.firstauthorID700115


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster