dc.contributor.author | EKİCİ, AYGÜL | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T18:24:27Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T18:24:27Z | |
dc.identifier.citation | EKİCİ A., Sazan Balıklarında Islah Çalışmaları, "Sazan Balığı Üretim Tekniği", Timur M., Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.143-178, 2011 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_4ed43b2e-59cd-47f7-a4d3-f01d854daf44 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/56287 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.publisher | İstanbul Üniversitesi | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Sazan Balığı Üretim Tekniği | |
dc.type | Kitapta Bölüm | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Su Ürünleri Yetiştiriciliği ve Hastalıkları Bölümü | |
dc.contributor.firstauthorID | 685414 | |