Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÇETİN, ÖMER
dc.contributor.authorBİNGÖL, ENVER BARIŞ
dc.contributor.authorERGÜN, ÖZER
dc.date.accessioned2021-03-03T18:22:31Z
dc.date.available2021-03-03T18:22:31Z
dc.identifier.citationBİNGÖL E. B. , ÇETİN Ö., ERGÜN Ö., "The microbiological, serological and some chemical quality of mince meat marketed in Istanbul", The 15th Congress of Mediterranian Federation for Health and Production of Rumminants, Türkiye, ss.133
dc.identifier.otherav_4eaec59e-ddb1-4088-b417-cb4862a4910c
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/56191
dc.language.isoeng
dc.titleThe microbiological, serological and some chemical quality of mince meat marketed in Istanbul
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Siyasi Tarih Ana Bilim Dalı ,
dc.contributor.firstauthorID465388


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster