Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorGENÇAY, KORAY
dc.contributor.authorSEYMEN, FIGEN
dc.date.accessioned2021-03-03T18:18:27Z
dc.date.available2021-03-03T18:18:27Z
dc.date.issued1996
dc.identifier.citationGENÇAY K., SEYMEN F., "Şeker alkolleri ile tatlandırılmış yeni bir ürünün tükürük pH düzeyine etkisinin değerlendirilmesi", Pedodonti Klinik/Araştırma, cilt.3, sa.1, ss.55-9, 1996
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_4e580186-87cf-48af-9677-b6ab6c1d28d5
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/55962
dc.language.isotur
dc.subjectTıp
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.titleŞeker alkolleri ile tatlandırılmış yeni bir ürünün tükürük pH düzeyine etkisinin değerlendirilmesi
dc.typeMakale
dc.relation.journalPedodonti Klinik/Araştırma
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Diş Hekimliği Fakültesi , Pedodonti Anabilim Dalı
dc.identifier.volume3
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage55
dc.identifier.endpage9
dc.contributor.firstauthorID334389


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster