Show simple item record

dc.contributor.authorGENÇAY, KORAY
dc.contributor.authorSEYMEN, FIGEN
dc.date.accessioned2021-03-03T18:18:27Z
dc.date.available2021-03-03T18:18:27Z
dc.date.issued1996
dc.identifier.citationGENÇAY K., SEYMEN F., "Şeker alkolleri ile tatlandırılmış yeni bir ürünün tükürük pH düzeyine etkisinin değerlendirilmesi", Pedodonti Klinik/Araştırma, cilt.3, sa.1, ss.55-9, 1996
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_4e580186-87cf-48af-9677-b6ab6c1d28d5
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/55962
dc.language.isotur
dc.subjectTıp
dc.subjectKlinik Tıp (MED)
dc.subjectSağlık Bilimleri
dc.titleŞeker alkolleri ile tatlandırılmış yeni bir ürünün tükürük pH düzeyine etkisinin değerlendirilmesi
dc.typeMakale
dc.relation.journalPedodonti Klinik/Araştırma
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Diş Hekimliği Fakültesi , Pedodonti Anabilim Dalı
dc.identifier.volume3
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage55
dc.identifier.endpage9
dc.contributor.firstauthorID334389


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record