dc.contributor.author | GENÇAY, KORAY | |
dc.contributor.author | SEYMEN, FIGEN | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T18:18:27Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T18:18:27Z | |
dc.date.issued | 1996 | |
dc.identifier.citation | GENÇAY K., SEYMEN F., "Şeker alkolleri ile tatlandırılmış yeni bir ürünün tükürük pH düzeyine etkisinin değerlendirilmesi", Pedodonti Klinik/Araştırma, cilt.3, sa.1, ss.55-9, 1996 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_4e580186-87cf-48af-9677-b6ab6c1d28d5 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/55962 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tıp | |
dc.subject | Klinik Tıp (MED) | |
dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
dc.title | Şeker alkolleri ile tatlandırılmış yeni bir ürünün tükürük pH düzeyine etkisinin değerlendirilmesi | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Pedodonti Klinik/Araştırma | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Diş Hekimliği Fakültesi , Pedodonti Anabilim Dalı | |
dc.identifier.volume | 3 | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 55 | |
dc.identifier.endpage | 9 | |
dc.contributor.firstauthorID | 334389 | |