Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAKSU, HARUN
dc.contributor.authorKIRAT, Erkan
dc.date.accessioned2021-03-03T17:59:01Z
dc.date.available2021-03-03T17:59:01Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.citationKIRAT E., AKSU H., "Sertifikasyon, akreditasyon ve gıda güvenliği ile ilgili standart ve sistemlere bakış. (Sertification, acreditation and systems about food safety).", Gıda Teknolojisi, cilt.11, sa.3, ss.70-74, 2007
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_4c910b82-cc42-43b6-a1ff-0b9d3665812a
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/54816
dc.language.isotur
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.titleSertifikasyon, akreditasyon ve gıda güvenliği ile ilgili standart ve sistemlere bakış. (Sertification, acreditation and systems about food safety).
dc.typeMakale
dc.relation.journalGıda Teknolojisi
dc.contributor.departmentDiğer Kurumlar , ,
dc.identifier.volume11
dc.identifier.issue3
dc.identifier.startpage70
dc.identifier.endpage74
dc.contributor.firstauthorID612143


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster