dc.contributor.author | AKSU, HARUN | |
dc.contributor.author | KIRAT, Erkan | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T17:59:01Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T17:59:01Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.citation | KIRAT E., AKSU H., "Sertifikasyon, akreditasyon ve gıda güvenliği ile ilgili standart ve sistemlere bakış. (Sertification, acreditation and systems about food safety).", Gıda Teknolojisi, cilt.11, sa.3, ss.70-74, 2007 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_4c910b82-cc42-43b6-a1ff-0b9d3665812a | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/54816 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.title | Sertifikasyon, akreditasyon ve gıda güvenliği ile ilgili standart ve sistemlere bakış. (Sertification, acreditation and systems about food safety). | |
dc.type | Makale | |
dc.relation.journal | Gıda Teknolojisi | |
dc.contributor.department | Diğer Kurumlar , , | |
dc.identifier.volume | 11 | |
dc.identifier.issue | 3 | |
dc.identifier.startpage | 70 | |
dc.identifier.endpage | 74 | |
dc.contributor.firstauthorID | 612143 | |