Quantitation of Total Oil Contents, Proteins and Fatty Acids Composition in Fruits of Pistacia Species and Their Hybrids Growing in Turkey.
dc.contributor.author | Suzerer, V. | |
dc.contributor.author | Onay, A. | |
dc.contributor.author | Kizmaz, V. | |
dc.contributor.author | Calar, N. | |
dc.contributor.author | Boukeloua, A. | |
dc.contributor.author | Ilikcioglu, E. | |
dc.contributor.author | Tilkat, E. | |
dc.contributor.author | Ciftci, Y. O. | |
dc.contributor.author | Akdemir, O. F. | |
dc.contributor.author | Kilinc, F. M. | |
dc.contributor.author | Ersali, Y. | |
dc.contributor.author | Uncuoglu, A. A. | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T17:52:00Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T17:52:00Z | |
dc.identifier.citation | Suzerer V., Onay A., Kizmaz V., Calar N., Uncuoglu A. A. , Boukeloua A., Ilikcioglu E., Tilkat E., Ciftci Y. O. , Akdemir O. F. , et al., "Quantitation of Total Oil Contents, Proteins and Fatty Acids Composition in Fruits of Pistacia Species and Their Hybrids Growing in Turkey.", In Vitro Biology Meeting, Arizona, Amerika Birleşik Devletleri, 30 Mayıs - 03 Haziran 2015, cilt.51, ss.496 | |
dc.identifier.other | av_4be71544-6eaf-4ad8-8e99-a032ae4f7cd0 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/54421 | |
dc.language.iso | eng | |
dc.subject | Mikrobiyal Genetik | |
dc.subject | BİTKİ BİLİMLERİ | |
dc.subject | Bitki ve Hayvan Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.subject | HÜCRE BİYOLOJİSİ | |
dc.subject | Moleküler Biyoloji ve Genetik | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri (LIFE) | |
dc.subject | GELİŞİMSEL BİYOLOJİ | |
dc.subject | Tıp | |
dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
dc.subject | Temel Tıp Bilimleri | |
dc.subject | Histoloji-Embriyoloji | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Ziraat | |
dc.subject | Bitki Koruma | |
dc.subject | Fitopatoloji | |
dc.subject | Yaşam Bilimleri | |
dc.subject | Moleküler Biyoloji ve Genetik | |
dc.subject | Temel Bilimler | |
dc.title | Quantitation of Total Oil Contents, Proteins and Fatty Acids Composition in Fruits of Pistacia Species and Their Hybrids Growing in Turkey. | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | Bingöl Üniversitesi , , | |
dc.identifier.volume | 51 | |
dc.contributor.firstauthorID | 147475 |
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
-
Bildiri [64839]