Show simple item record

dc.contributor.authorŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA
dc.date.accessioned2021-03-03T17:36:38Z
dc.date.available2021-03-03T17:36:38Z
dc.identifier.citationŞENGÖR G. F. , "Deniz Algleri’nin Gıda Endüstrisi’nde Kullanımı", 1. Alg Teknolojisi Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Ocak 2001, cilt.18/1, ss.139-148
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.otherav_4a8c6ff0-6caa-4561-9157-b959c309282b
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/53563
dc.language.isotur
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleDeniz Algleri’nin Gıda Endüstrisi’nde Kullanımı
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
dc.identifier.volume18/1
dc.contributor.firstauthorID450888


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record