dc.contributor.author | ŞENGÖR, GÜLGÜN FATMA | |
dc.date.accessioned | 2021-03-03T17:36:38Z | |
dc.date.available | 2021-03-03T17:36:38Z | |
dc.identifier.citation | ŞENGÖR G. F. , "Deniz Algleri’nin Gıda Endüstrisi’nde Kullanımı", 1. Alg Teknolojisi Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Ocak 2001, cilt.18/1, ss.139-148 | |
dc.identifier.other | vv_1032021 | |
dc.identifier.other | av_4a8c6ff0-6caa-4561-9157-b959c309282b | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12627/53563 | |
dc.language.iso | tur | |
dc.subject | Tarımsal Bilimler | |
dc.subject | Tarım Bilimleri | |
dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
dc.title | Deniz Algleri’nin Gıda Endüstrisi’nde Kullanımı | |
dc.type | Bildiri | |
dc.contributor.department | İstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü | |
dc.identifier.volume | 18/1 | |
dc.contributor.firstauthorID | 450888 | |