Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorMEMİŞ, Devrim
dc.contributor.authorTUNÇELLİ, Gökhan
dc.date.accessioned2021-03-03T17:23:37Z
dc.date.available2021-03-03T17:23:37Z
dc.identifier.citationTUNÇELLİ G., MEMİŞ D., "Sustainable and Innovative Food Production Technique: Aquaponic Systems", 1st International Symposium on Graduate Research in Science: Focus on Entrepreneurship and Innovation, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2018, ss.148
dc.identifier.otherav_497d058b-d558-4bfe-8781-f2e418eab46a
dc.identifier.othervv_1032021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12627/52861
dc.language.isoeng
dc.subjectTarımsal Bilimler
dc.subjectTarım Bilimleri
dc.subjectTarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
dc.titleSustainable and Innovative Food Production Technique: Aquaponic Systems
dc.typeBildiri
dc.contributor.departmentİstanbul Üniversitesi , Su Bilimleri Fakültesi , Su Ürünleri Ve Hastalıkları
dc.contributor.firstauthorID615868


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster